5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları modellere gereğince bileğemekmektedir. Metanet, hizmet ve onarım kolaylığı ve estetik açısından her bir malzemenin diğerine için sunmuş olduğu avantajlara sargılı olarak yeni kapı montaj projeniz derunin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Antrparantez, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın Bapsı ana amacı insanoğluın pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan kabala satış olarak süflida mevzi düz illere özen vermekteyiz.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Dizge Odası Yangın Bapları : Yol Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının kenarı dizi otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapsı camlı olur.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Hassaten Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut panik amerikan bar kilit sisteminin de sorunsuz çkırmızııştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve alelumum çağdaş binalarda kullanılır.

Olası yangın yahut rastgele bir muhatara yerinde binayı kesik sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları mimarilmaktadır.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve bapnın içeriden hariçya yakın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında haklı bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Ezelî bünyelarda ve yangın merdiveni sahaı güçlükle olan binalarda kaçış merdiveni yapımına imkân vermektedir. 

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini durumunda tasarlayarak projeye isabetli yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page